Artistimpression.eu is gespecialiseerd in vastgoed, interieur en tuinontwerp presentaties. Met de grootste zorg maken zij artist impressions, foto-inpassingen, 3D animaties en virtual reality presentaties van nieuwbouwprojecten, verbouwingen, interieurdesign en tuinontwerp. Dit doen zij met veel plezier en toewijding. Door de jarenlange ervaring met het maken van presentaties is Artistimpression.eu in staat om een project op een accurate manier overtuigend en sfeervol in beeld te brengen en dit vanzelfsprekend binnen de afgesproken termijn.

Het bureau is in 2002 opgericht door Raymond Heere. Als vormgever / 3D illustrator is hij vanaf eind jaren ‘90 werkzaam bij verschillende mediabureaus. Door zijn artistieke achtergrond als kunstschilder, zijn interesse in architectuur en zijn kennis en ervaring met (3D) illustratie te combineren is de overstap naar het maken van architectuur presentaties snel gemaakt. Inmiddels heeft hij op freelance basis voor enkele honderden projecten de artist impressions, foto-inpassingen of 3D animaties mogen maken en is hierdoor uitgegroeid tot een specialist met meer dan 17 jaar relevante ervaring bij Artistimpression.eu.


Bel of mail voor een afspraak of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Telefoon: 06 2514 1378 | E-mail: info@artistimpression.eu 

Foto-inpassingen

3D animatie kasteel Brederode omstreeks 1270


In opdracht van Provincie Noord-Holland en het informatieve jeugd televisie programma Het Klokhuis van de NTR een 3D animatie gemaakt van kasteel Brederode omstreeks het jaar 1270. In deze aflevering van Het Klokhuis getiteld Gezichtsreconstructie is deze 3D animatie te zien van kasteel Brederode ( vanaf 06:10 min. ) alwaar de bouwheer en -vrouwe van het Kasteel van Brederode (bij Santpoort) woonden. Uitgezonden op 14 apr 2011 om 18:23 • NTR • 22 min.

https://www.npostart.nl/het-klokhuis/14-04-2011/NPS_1181689

3591